Om boken


Boken är skriven av mig och sex medförfattarinnor. Vi har skrivit ett kapitel var, där vi själva gått djupt in i den process som vi skriver om i boken - den nya tidens sätt att leva och driva företag. Alla har bidragit med sitt unika uttryck, sin unika specialitet. På ett magiskt sätt har boken vävts samman, trots att vi skrivit på varsitt håll.


Vi som skrivit är: Lina Lanestrand, Frida Alsterlund, Marjo Särkimäki Saramaa, Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson.

BESTÄLL DIN BOK NU!


Nu kan du beställa boken

Framtidens företagsanda - Kontakt med energi, magi och intuition. Om du beställer boken i formuläret nedan så får du ett av mig signerat exemplar med en personlig hälsning skickat hem till dig. 


Pris för boken, inklusive signering och personlig hälsning, är 250 kr + frakt 60 kr, totalt 310 kr för en bok. Kan betalas med Swish eller faktura.


Prisexempel: Tre böcker kostar 750 kr + frakt 130 kr,

totalt 880 kr.  

Beställ boken här!

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag samtycker till behandlingen av mina personuppgifter och godkänner integritetspolicyn.
 
 

Lyckliga författare på det allra första boksläppet i Stockholm!


Från vänster: Carina Gunnarsdotter, Yvonne Frank Månsson, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Regina Schwartz, Marjo Särkimäki Saramaa och Camilla Sporre.

...och vilken final i Malmö!!

Vi var ett något reducerat antal författare som dök upp i Malmö. Vi saknade våra medsystrar men lyckades skapa magi ändå, tack vare att deras anda var med oss! 


Ett stort tack till alla som var där och förgyllde vår final! Det blev delande från hjärtat, skål i bubbel och fina möten med den som kom. 


Nu är bokturnén över, men vi fortsätter sprida boken och dess budskap - Framtiden är här nu!

Vilken magisk fest det blev i Stockholm...

Hjärtligt tack till alla som kom till Medborgarplatsen och Vattumannen och bidrog till energin och magin! Vilka magiska dagar det blev!


Framtidens företagsanda är här nu!

Glada författare på finalen i Malmö!


Från vänster: Carina Gunnarsdotter, Lina Lanestrand och Frida Alsterlund.