MIN VISION

BLI FÖRÄNDRINGEN DU VILL SE I VÄRLDEN

Min vision är en värld där vi låter själen leda oss till att ta ner våra drömmar och visioner till jorden så vi kan leva dem fullt ut.

Min intention är att hålla heligt space och vara en kanal för det högsta ljuset. 

Min mission är att guida modiga människor till djupgående självläkning och att leva i samklang med sin själ.

OM MIG

Frida Alsterlund, 45 år, dipomerad energimedicinterapeut 

En ängel på jorden?

MIN PASSION


Jag heter Frida Alsterlund och är 45 år. Jag bor med min familj i Täby. Jag jobbar deltid som jurist, men mitt stora intresse - människors välmående - pockar på allt mer. Jag driver företaget Growing Light AB för att kunna förverkliga min vision och mission om att hjälpa människor att gå djupt, läka och bli sitt inre ljus.


ENERGIMEDICINTERAPEUT

OCH BLIVANDE MASTER TRAINER


Jag är diplomerad energimedicinterapeut vid Skandinaviska Energimedicinskolan. Utbildningen är 2-årig och omfattar 300 timmar.


Jag har också gått 4-måndaresutbildningen Energimedicin i Business vid Skandinaviska Energimedicinskolan samt ett flertal webbaserade utbildningar för Cissi Williams.


Just nu går jag Master Trainer in Energy Medicine, Mysticism and Shamanic Healing and NLP vid Nordic Light School of Energy Medicine som drivs av Cissi Williams. Utbildningen fortsätter våren och sommaren 2023 och omfattar 350 timmar. MIN RESA


Jag har gjort en lång inre resa. För ca 20 år sedan kände jag att det skavde inne i mig. Jag hade varit högpresterande genom hela skolgången, juristutbildning och karriären. Jag var duktig, ambitiös och framgångsrik. Men jag upplevde ett allt större hål inuti mig. Jag öste ur min energireserv, men jag fyllde aldrig på mig själv och kände ingen riktig självkärlek. Jag började läsa böcker om självkännedom, yoga och meditera.  Så småningom utbildade jag mig till qigonglärare och yogainstruktör, även om jag fortsatte mitt jobb som jurist på heltid. Resan har varit lång och krokig, men sakta har jag börjat hitta in i mig själv och till kärleken för mig själv. 

 

Jag har lärt mig att gå djupt och möta mina blockeringar istället för att tränga undan dem. Jag har genomgått en djup transformation det senaste två åren. Jag känner mig så mycket lättare, gladare och energifylld. Jag har släppt så mycket och läkt så djupt.  

 

En stor pusselbit har fallit på plats genom diplomeringen till energimedicinterapeut. Jag har fått en struktur och en djupare förståelse för den magiska, mystiska och oändliga kraften i universum. Jag har också fått så många shamansystrar, vilket är en ynnest. De är ett fantastiskt stöd och har givit mig en känsla av samhörighet som jag aldrig känt förut. Jag är oändligt tacksam för det!


Nu går resan vidare till nya äventyr! Jag är så tacksam att jag nu kan erbjuda människor hjälp på djupet, hjälp som förändrar livet på riktigt! 


Varmt välkommen till mig!


MER OM ENERGIMEDICIN


Energimedicin är den moderna läran som grundar sig i den tusenåriga traditionen och läkekonsten shamanism. Shamanismen finns på många olika ställen runt om i världen. Energimedicinen hämtar inspiration från alla av dem, men kanske främst från Inkatraditionen, den kelstiska traditionen och vår egen nordiska tradition. 


Energimedicinen utgår från fyra nivåer av vår verklighet. Den första nivån är vår fysiska verklighet. Den andra nivån är vår tanke- och känlomässiga värld. Den tredje nivån är den själsliga nivån. Den fjärde nivån är den universella nivån. För att vi ska må bra på alla plan och uppleva flow i livet så behöver alla dessa nivåer vara "aligned" eller i linje med varandra.


Energimedicinen jobbar på alla dessa fyra nivåer och får därför fantastiska resultat i människors liv. Det som helas under en session helas inte bara här och nu och utan hela vägen bak i klientens släktlinje och hela vägen fram i den framtida släktlinjen. På så sätt kan gamla mönster brytas på ett enastående sätt.

VAD ÄR EN SHAMAN?


En shaman är den som ser i mörkret. Shamanen är en brygga mellan the World of Spirit och den fysiska verkligheten. Shamanen kan resa mellan världarna för att läka trauman och skuggsidor eller för att hämta hem nya visioner och drömmar till den fysiska verkligheten.